fbpx

Q & A

Vraag en Antwoord-3

Vraag:

WAAROM ZIJN JULLIE GESTART MET DIT NIEUWE INITIATIEF EN WAT ZIJN DE DOELEN?

Antwoord:

Dit nieuwe unieke initiatief ‘de Spirituele Bevrijding’ is een initiatief dat gericht is op het verkrijgen van stabiele permanente innerlijke rust, en dit gepaard met een intense innerlijke vreugde.

Niet op basis van de gangbare methoden zoals yoga en mindfulness, maar op basis van door psychologische kennis verkregen inzichten en van de herontdekking van de verborgen aanwezige Zelfgevoelens. Een initiatief dat daarin uniek is.

Er is al een geruime tijd een ontwikkeling gaande dat mensen belangstelling hebben voor het verkrijgen van innerlijke rust. Je ziet dan ook een duidelijke toename van de aantal aangeboden meditatie en mindfulness cursussen. Velen hebben of denken daar baat bij te hebben om al is het van tijdelijk aard, even ontspanning en rust te vinden. De realiteit toont aan dat ze ondanks al die cursussen en oefeningen, vervolgens toch weer vervallen in hun oude denk en gedachtepatronen. Ook aan het gedrag is ondanks al die sessies niets veranderd, dat wil zeggen ze vervallen ook weer terug op hun oude vertrouwde soms schadelijke gedragspatronen.

Een stabiele en permanente innerlijke rust kan daarom niet verkregen worden via die weg.

Het dient anders aangepakt te worden, op een geheel andere wijze.

Vandaar dat ik dit nieuwe initiatief gelanceerd heb, op basis van een nieuwe aanpak, de integrale aanpak. De integrale aanpak is een combinatie van drie benaderingswijzen ter realisering van Spirituele Bevrijding. De essentie van deze drie trajecten zijn samengebundeld in de Integrale Aanpak.

Wat zijn de doelen van het initiatief?

Zelfrealisatie!  Secundair streven we onder andere naar: psychologische welzijnsgevoelens, een bevrijd gevoel, gevoelens van voldoening, gevoelens van mentale vrede en volledig onafhankelijkheid. Dit alles draagt bij tot een menselijk bestaan die geheel verschilt van het bestaan van de doorsnee mens, gekenmerkt door afhankelijkheid, stress, emotionele instabiliteit en impulsieve gedrag.

Een specifieke vraag of een opmerking naar aanleiding van dit artikel? Schroom dan niet om ons een bericht te sturen, middels onderstaand formulier.

info@spirituele-bevrijding.nl

© 2020 Spirituele Bevrijding

Algemene Voorwaarden

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies