fbpx

Q & A

Vraag en Antwoord-4

Vraag:

WIE IS DE SPIRITUELE COACH EN HOE GAAT HIJ TE WERK?

Antwoord:

Zijn naam is Mano; 55 jaar, arts van beroep en afgestudeerd in 1988; zelfstandig ondernemer. Van zijn hand zijn twee boeken verschenen met de titels: “het menselijk bewustzijn” en “het persoonlijk bewustzijn”. Ook is hij de initiatiefnemer en oprichter van dit bijzondere project ‘de Spirituele Bevrijding’.

Als spiritueel coach zal hij je meenemen op een boeiende innerlijke ontdekkingsreis, hierbij zal hij fungeren als een spirituele reisleider die jou gebieden in je eigen innerlijke (lees: Psyche) zal laten zien, waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden. Zijn intentie is om je te inspireren en je de interesse te wekken voor verdere exploratie en verkenning van je eigen innerlijke. Zijn uiteindelijke streven is je te helpen en te begeleiden bij de zoektocht naar het Zelf, een bestaande entiteit, voorbij de eigen Psyche.

Een specifieke vraag of een opmerking naar aanleiding van dit artikel? Schroom dan niet om ons een bericht te sturen, middels onderstaand formulier.

info@spirituele-bevrijding.nl

© 2020 Spirituele Bevrijding

Algemene Voorwaarden

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies