fbpx

Voor een ieder een uniek traject

Spirituele Bevrijding is een initiatief met een duidelijk streven voor ogen. De begeleiding van geïnteresseerden naar Spirituele Bevrijding, met als innerlijke waarden rust, vreugde en vrede. Dit in een tijd waarin hectiek, stress en spanningen de boventoon voeren zijn deze waarden een groot goed. Klik of scroll verder voor meer informatie over het initiatief.

Bezoek 

Spirituele Stiltetuin

In het mooie Bemelen in Zuid-Limburg bent u van harte welkom om een moment van rust te ervaren in de spirituele stiltetuin.  De spirituele stiltetuin heeft geen winstoogmerk en is dagelijks vrij toegankelijk van 12:00 tot 16:00.  Tevens maakt de spirituele stiltetuin deel uit van diverse pelgrimsroutes in de regio. 

Het pad naar spirituele bevrijding

Jouw traject naar Spirituele Bevrijding is een unieke, want jij bent uniek en de wijze waarop je in het leven staat, is uniek. Het initiatief Spirituele bevrijding tracht, ongeacht de fase waarin je je bevindt, een plek te bieden waar je in je eigen tijd of onder begeleiding van een coach kunt werken aan je spirituele ontwikkeling.

IMG_1461

INFORMATIEPUNT

Verandering vindt niet plaats zonder informatieverschaffing en ervaring. Daarom biedt Spirituele Bevrijding via meerdere wegen de mogelijkheid om informatie te vergaren, met betrekking tot spiritualiteit.

Foto 18-07-2020 13 05 58

ONLINE COACHING

Voor degenen die vast zitten in hun spirituele ontwikkeling en begeleiding wensen in het traject naar Spirituele Bevrijding, is er de mogelijkheid om een coaching traject in te starten. Mocht je meer informatie wensen of je willen aanmelden voor een kosteloos kennismakingsgesprek, dan vind je op de volgende pagina meer informatie.

stitetuin 3

STILTETUIN

De spirituele stiltetuin aan de Zwarteweg in Bemelen dankt haar karakter aan een diversiteit aan bijzondere ornamenten in de tuin en een rijke geschiedenis binnen Bemelen. Foto’s doen hierin te kort aan de beleving die je hebt wanneer je deze in het echt aanschouwt. Klik verder voor meer informatie over de tuin.

info@spirituele-bevrijding.nl

© 2020 Spirituele Bevrijding

Algemene Voorwaarden

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies