fbpx

We zijn live!

Spirituele Bevrijding, het initiatief waarbij we spiritueel Nederland en België willen voorzien van extra begeleiding, is live!

Wat maakt ons uniek?

Wat bieden we aan?

a warm welcome

Het Zelf is...

Welkom bij het nieuwe initiatief  de ‘Spirituele Bevrijding’.

Een initiatief dat geboren is met de missie om een ieder de kennis en de tools te bieden op hun weg naar Spirituele Bevrijding.

Benieuwd wat we te bieden hebben?

Bekijk de gratis workshop video’s om een indruk te krijgen

Video afspelen

Met ondertiteling (knop onder de video)

Mijn streven

Mijn naam is Mano. Als spiritueel coach heb ik dit nieuwe en unieke initiatief in het leven geroepen met een duidelijk streven voor ogen. De begeleiding van geïnteresseerden naar Spirituele Bevrijding, met als innerlijke waarden rust, vrede en vreugde. Dit in een tijd waarin hectiek, stress en spanningen de boventoon voeren zijn deze waarden een groot goed. Hoe mijn voornemen concreet eruit ziet, wordt op deze website duidelijk gemaakt. Mochten er vragen zijn na het doornemen van de informatie, schroom dan niet om die te stellen via het contactformulier.

Zoek je een Spiritueel Coach?

Of jouw spirituele reis hier nu start of voortzet, voor iedereen op zoek naar Spirituele Bevrijding proberen wij van waarde te zijn. mochten er vragen zijn die opkomen tijdens het bekijken van de informatie op deze website, dan kom ik graag met je in contact.

Alstublieft! Uw gratis gids.

De whitepaper gaat over het nieuwe initiatief van de Spirituele Bevrijding. De volgende vragen worden in de whitepaper beantwoord: 

Bekijk het workshopaanbod

De workshop versterkt je met de spirituele informatie die je nodig zult hebben in je reis naar Spirituele Bevrijding. 

              Nu ook als hardcover verkrijgbaar via de boekhandel

Een wegwijzer naar Spirituele Bevrijding bespreekt de kernpijlers die terugkomen in de online workshop en kan gebruikt worden als naslagwerk bij de online workshop.

Een greep uit de artikelenblog

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek

Na een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek, zullen we na wederzijdse goedkeuring een vervolg geven middels een intake gesprek.  Bij dat gesprek kijken we naar de factoren die mogelijk leiden tot een disbalans in je huidige welzijnsstaat. Veel gepieker, geen grip op je behoefte impulsen, geen grip op je gemoederen en emoties, niet het vermogen hebben om je te focussen, het snel afgeleid zijn, een wispelturige karakter. Dit zijn voorbeelden van slechts enkele herkenbare en veelvoorkomende oorzaken, die voelbaar leiden tot  dagelijkse ongemakken en daardoor een gebrek aan innerlijke rust en vrede.

Spirituele Bevrijding als initiatief stelt als doel een stabiele innerlijke rust te verwezenlijken gebaseerd op een geheel nieuwe eigen visie. Geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan.

Whitepaper download

Consult aanvraag

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies