Ik ben zelfstandig ondernemer en ben afgestudeerd als arts. Ik run inmiddels ruim 30 jaar een goedlopende tandartspraktijk. Tevens heb ik mijn studie neuropsychologie in 2014 afgerond. Na afronding van deze studie zijn er van mijn hand twee boeken verschenen met de titels ‘het menselijk bewustzijn’ en ‘het persoonlijk bewustzijn’.

In mijn jeugd was ik reeds bezig met psychologische kwesties, maar ook met spiritueel/ filosofisch getinte onderwerpen, en dat al vanaf de 9e levensjaar.Op mijn 14e kreeg ik enkele ‘out of body experiences’, zogenaamde uittredingen. Ik kwam daarbij los van het fysieke lichaam en keek toe van een psychologische afstand naar het eigen lijf. Dit gebeurde toentertijd diverse malen, tot aan de dag van vandaag. De uittredingen zijn verder ontwikkeld waarbij ik gaandeweg de Psyche heb leren kennen als een op zich zelf staande entiteit, die volledig onafhankelijk opereert en sturing geeft aan het menselijke brein. Met mijn psychologisch ontwikkelde visie zie ik de Psyche daadwerkelijk in actie.

Dit feit heeft mij geïnspireerd om een geheel eigentijdse visie te ontwikkelen waarmee stabiele en permanente innerlijke rust te verwezenlijken is. Het is in klassieke bewoordingen hetzelfde als bevrijding of verlichting, termen die gebezigd worden in spirituele en filosofische kringen.Mede door de vraag naar bevrijding uit mijn eigen omgeving is het idee ontstaan om een onderneming te starten met de functionaliteiten die geheel eigentijds zijn, denk aan social media, en ook met de mogelijkheden die Skype te bieden heeft wat betreft onderwijs. Maar ik denk ook aan het opzetten van een leerplatform, die toegang biedt tot informatie waarmee de student of cursist een persoonlijke ontwikkelingstraject in kan gaan, ondersteund door mij als docent.Ik hoop u te ontmoeten via een van deze kanalen waarbij ik u mijn diensten kan aanbieden.