fbpx

proefworkshop: De spirituele Bevrijding

4

Lesvideo's

Starters

Niveau

27 min.

Tijdsduur

GRATIS

Investering

[learndash_course_progress user_id="26485"]

Delen:

[mepr-hide rules="27453" ] Koop nu [/mepr-hide]
[mepr-show rules="27453" ] Je hebt toegang tot de gratis proefworkshop [/mepr-show]
[learndash_payment_buttons course_id="26485"] [ld_course_resume course_id="26485"] [learndash_course_progress user_id="26485"]

Over de proef workshop

Tijdens de online workshop van Spirituele Bevrijding, wordt de informatie verstrekt dat als fundament dient voor de coachingstrajecten en ook van waarde is bij het opvolgen van het persoonlijk advies, dat afgegeven wordt bij het ‘advies op maat’. De informatie is ten allen tijde beschikbaar wanneer het jou uitkomt na aanschaf van de modules. Je hebt dan onbeperkt toegang tot het leerplatform van Spirituele Bevrijding. En als er nieuwe modules worden toegevoegd, krijgt u deze er gratis bij.

De VOLGENDE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD:

Voor wie is deze online workshop?

Voor diegenen die zichzelf in hun eigen tijd willen ontwikkelen in de Spirituele Bevrijding en op zoek zijn naar een combinatie van kennis, ervaring, inzicht en concrete tools om in de praktijk te brengen. Je bent al een serieuze tijd bezig geweest met het beoefenen van spiritualiteit, maar staat gevoelsmatig stil in je ontwikkeling. De kennis in deze online workshop biedt dan handvaten om je reis voort te zetten.

Met ondertiteling (knop onder de video)

[course_content course_id="26485"]
Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies