fbpx

Hartmeditatie

Hartmeditatie is een Oosterse meditatiewijze, die relatief onbekend is in het Westen. De techniek is ontstaan bij de spirituele meesters van weleer uit het vroegere India.

De leer van de hartmeditatie concentreert zich op het psychologische hart van de persoonlijkheid. De workshop Hartmeditatie wordt u aangeboden door Swami Mano.

Tijdsduur

1 uur

Prijs 

€20 p.p.

Locatie

Stiltetuin

Tijdstip

1e zat vd mnd 11.00-12.00 uur

dit maakt hart-meditatie uniek

Waar de focus van de doorgaans bekende meditatietechnieken veelal op visueel, auditief of ademhaling ligt, focust de praktisering van hartmeditatie zich op het ‘hart’ van de persoonlijkheid. In het hart van de persoonlijkheid heerst een specifiek gevoelstype, dat beleefd wordt als het zelfgevoel. Ondanks het feit dat dit type gevoel continu actief is in het bewustzijn, is men zich hier niet direct gewaar van.

Praktiseren

Middels instructies word je stapsgewijs geleid naar het hart van je persoonlijkheid. Omdat de focus bij de hartmeditatie gelegd wordt op het specifieke zelfgevoel, vergt het een geheel andere focus dan doorgaans gebruikelijk is bij meditatietechnieken. Gedurende de workshops wordt hier nadere informatie over verstrekt.

Fysiek, mentaal en psychologisch effect

Hartmeditatie bevordert het psychologische en fysieke welzijn, omdat het rustgevend is en daardoor stressverlagend. Hartmeditatie brengt je in contact met je psychologische hart. Het geldt als een bron van innerlijke rust en stilte die bereikbaar is voor iedereen en op elk moment van de dag toegankelijk is.

Plan uw hartmeditatie in

info@spirituele-bevrijding.nl

© 2020 Spirituele Bevrijding

Algemene Voorwaarden

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies