fbpx

Spiritueel coach Swami Mano

Ik ben zelfstandig ondernemer en afgestudeerd arts. Na afronding van mijn studie zijn er van mijn hand drie boeken verschenen met de titels ‘Het Menselijk Bewustzijn’, ‘Het Persoonlijk Bewustzijn” en “Een wegwijzer naar Spirituele Bevrijding’. In mijn jeugd was ik reeds bezig met psychologische kwesties, maar ook met spiritueel/filosofisch getinte onderwerpen. Na meerdere momenten van ‘bevrijde uittredingen’ uit het fysieke bestaan, heb ik deze uittredingen verder ontwikkeld en heb Ik de zogenaamde bevrijde Zelfstaat verworven.

In die bevrijde Zelfbewustzijnsstaat heb ik gaandeweg de Psyche leren kennen als een op zichzelf staande entiteit, die volledig onafhankelijk opereert en sturing geeft aan het brein. Met mijn psychologisch ontwikkelde visie zie ik de Psyche daadwerkelijk in actie. Dit feit heeft mij geïnspireerd om een geheel eigen visie te ontwikkelen waarmee stabiele,  permanente innerlijke rust te verwezenlijken is. Dit is een bewustzijnsstaat die men kent als verlossing of verlichting, termen die gebezigd worden binnen spirituele en religieuze kringen. 

Mede door de vraag naar Spirituele Bevrijding vanuit mijn eigen omgeving is het idee ontstaan om een initiatief te starten met de functionaliteiten die geheel eigentijds zijn. Denk aan een intensief gebruik van verschillende sociale mediaplatforms, een online leeromgeving en de mogelijkheden om te beeldbellen. Deze website als basis biedt de mogelijkheid om een persoonlijk ontwikkelingstraject in te gaan, ondersteund door mij als coach. Ik hoop u te ontmoeten in de spirituele stiltetuin te Bemelen of via het initiatief de Spirituele Bevrijding. 
 
 
Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Spiritueel Arrangement

Spirituele-logo-bevrijding-v3.png

Aanvraag Coaching / Advies