Het initiatief

Vanwege een groeiende vraag naar innerlijke rust vanuit de samenleving, is het idee ontstaan om een initiatief op te zetten, dat beantwoordt aan deze actuele behoefte.

 

Het traject

Spirituele Bevrijding

Jouw traject naar Spirituele Bevrijding is een unieke, want jij bent uniek en de wijze waarop je in het leven staat, is uniek. Het initiatief Spirituele bevrijding tracht, ongeacht de fase waarin je je bevindt, een plek te bieden waar je in je eigen tijd of onder begeleiding van een coach kunt werken aan je spirituele ontwikkeling.

doelstellingen

Het opboren van een bron die inherent in je aanwezig is. Juist deze bron, het Zelf, vormt de basis van permanente, stabiele innerlijke vrede. Alles wat we aanbieden is in lijn met deze ene doelstelling.

visie

Onze stip op de horizon is men bewust te maken dat die stip wellicht dichterbij is dan men zich realiseert.

Spiritueel coach Swami

Na circa 45 jaar van Zelfonderzoek heeft hij gekozen om zich als spiritueel coach vol te storten op het begeleiden en coachen van geïnteresseerden in de zoektocht naar innerlijke rust en vrede. Van zijn hand zijn drie boeken verschenen 'Het menselijk bewustzijn', 'Het persoonlijk bewustzijn' en 'Een wegwijzer naar Spirituele Bevrijding'.

Warning: Undefined array key "src" in /customers/d/2/3/spirituele-bevrijding.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87 Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/d/2/3/spirituele-bevrijding.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87 Warning: Undefined array key "version" in /customers/d/2/3/spirituele-bevrijding.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87